Bvlgari

Acasa/Branduri/Bvlgari

Parfumul Bvlgari se bucură de o imensă apreciere în lumea parfumerilor. Modul companiei de a crea parfumeri a suprins întotdeauna prin calitatea produselor și eleganță regăsită în miresme. Motivul pentru care parfumurile tester Bvlgari au ajuns să fie extrem de apreciate este prețul acestora și persistența pe care o oferă.

Raport calitate-preț parfum tester Bvlgari

Prețul unui parfum tester Bvlgari este mult mai mic decât al unui parfum Bvlgari pe care îl regăsești în magazinele de specialitate. De ce? Deoarece în online, comerciantul nu este nevoit să plătească chiriile enorme din mall-uri și nici ambalarea extrem de elegantă și luxoasă a parfumului. Un parfum tester Bvlgari vine într-o cutie modestă, albă, neinscripționată, dar la interior regăsește același miros ca cel din magazine.

Ce fel de parfum tester Bvlgari ți se potrivește?

Cele mai apreciate parfumuri sunt de departe modelele „Bvlgari Man in Black” și „ tester Bvlgari Jasmin Noir”. Acestea două reușesc de fiecare dată să se mențină în topul clasamentului alegerii consumatorilor. Totuși, parfumurile tester Bvlgari sunt extrem de ușor de ales pentru fiecare persoană în parte, în funcție de felul de a fi al acesteia.
Compania pune în piață parfumuri de calitate superioară, de lux, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, elegante, dulci sau fresh. În principal este puțin cam dificil să nu găsești ceva care să-ți placă din portofoliul Bvlgari.

Despre Bvlgari

Bvlgari este o casă italiană de bunuri de lux, înființată de Sotirios Voulgaris în 1884. Numele companiei este un derivat al prenumelui fondatorului, iar litera „V” din cuvânt este caracterul alfabetului clasic latin pentru litera „U”, deci cuvântul se pronunță pur și simplu ca și cum ar fi scris ca „Bulgari”.
Fondatorul casei, Sotirio Voulgaris, era originar din Grecia, unde a învățat în tinerețe meseria de bijutier. Și-a părăsit orașul natal în 1877 și și-a croit drum spre Corfu, și mai târziu spre Napoli, înainte de a ateriza la Roma în 1881. A început compania Bvlgari în 1884. De acolo până la a deveni una dintre cele mai profitabile case de modă din lume a mai fost doar un pas.