Carolina Herrera

Acasa/Branduri/Carolina Herrera

Parfum tester Carolina Herrera a reprezentat întotdeauna dinamism în lumea parfumerilor și eleganță printre cele mai vii celebrități. Este un brand renumit la nivel global ce a reușit întotdeauna să surprindă prin noile modele de parfumuri tester. Printre cele mai iubite parfumuri tester Carolina Herrera se numără: Carolina Herrera Good Girl, Carolina Herrera 212 Sexy și Carolina Herrera CH Men.

Vestitul Pantof de la Carolina Herrera este Good Girl tester

Parfumul Good Girl de la Carolina Herrera a fost lansat în septembrie 2016 cu sloganul „E bine să fii rău”. Acest parfum tester oriental plin de viață este atât sexy, cât și feminin și se mândrește cu o floare tuberose și iasomie, combinată cu fasole tonka prăjită, un parfum care îmbină nuanțe de vanilie, scorțișoară, migdale și cuișoare. Notele de cafea și cacao adaugă bogăție și profunzime, care demonstrează în continuare dualitatea femeii.

Carolina Herrera la un pret accesibil

În general, prețurile unui parfum Carolina Herrera pot ajunge chiar și la câteva sute de euro. Totuți, există o alternativă pentru iubitorii parfumurilor de calitate, dar care nu sunt gata să cheltuiască sume exorbitante: parfum tester Carolina Herrera. Aceste parfumuri tester vin în cutii modeste, nu foarte luxoase ca cele din magazinele de specialitate, dar în interior regăsesc același produs mult-iubit.
Un parfum tester Carolina Herrera își păstrează aromele până la aproximativ 10 ore și poate fi folosit chiar și timp de 3 ani. Totodată, datorită prețului relativ mic, acum poți încerca mai multe modele ale acestei parfumerii atât de interesante.

Despre Carolina Herrera

Parfumul Carolina Herrera creat de Carolina Herrera reprezintă eleganța, rafinamentul și stilul în cele mai fine note. Este parfumul tester perfect pentru a fi purtat în fiecare zi și se deschide puternic cu miros de tuberoză rafinată și iasomie. Baza este formată din lemn chihlimbar. Acest parfum a fost introdus pe piață pentru prima dată în 1988 și de atunci continuă să facă ravagii în rândul doamnelor – ocupând locurile cele mai înalte în topul parfumerilor internaționali.