Chanel

Parfum tester Chanel. De departe unul dintre giganții parfumeriei internaționale. Orice doamnă își dorește la un moment dat să poarte un parfum Chanel. Exprimă eleganța și bun gustul încă din secolul trecut și nu s-a oprit nici măcar o secundă. Pornind de la staruri de la Hollywood care și-au exprimat dragostea pentru Chanel (Marlyn Monroe), până la doamnele de acasă, acest parfum tester nu a dezamăgit niciodată.

Parfumul tester Chanel – lux în fiecare pulverizare

Deși parfumurile Chanel aflate în marile magazine vin cu prețuri mai mult decât mari, există totuși o alternativă: parfumul tester Chanel. Parfumurile Chanel regăsesc același miros elegant, inconfundabil al casei parfumere frenceze. Printre cele mai importante modele din portofoliul casei Chanel se regăsesc: parfumul tester Chanel Mademoiselle, Chanel no. 5 (preferatul lui Marlyn Monroe), Chanel Gabrielle și Chanel Coco Noir.

Prețuri avatajoase parfum tester Chanel

Cele mai bune prețuri pentru parfumurile tester Chanel le vei găsi pe Feve.ro. Totodată, acolo vei găsi o gamă variată cu care îți vei putea îmbogăți garderoba. Pe Feve.ro vei putea achiziționa chiar și trei parfumuri Chanel cu suma pe care ar trebui să o plătești în mod normal pe unul singur în marile magazine din centrele comerciale.
Avantajul unui parfum testerChanel este persistența acestuia. Parfumul persistă chiar și până la 10 ore și prețul redus. Aceste lucruri sunt posibile datorită modului de ambalare modest al sticlelor de parfum tester și a concentrației mult mai mare de ingrediente din procesul de producție.

Despre parfumul Chanel

Chanel S.A. este casa de modă fondată în 1910 de Gabrielle Chanel (numită afectuos „Coco” de prieteni). Chanel a creat o adevărată revoluție în lumea modei cu modele sale simple și elegante. A fost unul dintre primii designeri care a introdus pantaloni pentru femei.
Chanel a creat o revoluție similară în lumea parfumului, cu primul său parfum, iconicul Chanel N ° 5, introdus pentru prima dată în 1921. Acest parfum continuă să fie un bestseller la nivel mondial, menținând un apel contemporan cu reclame inovatoare și avize de celebritate. Chanel N ° 5 și multe dintre cele mai vechi parfumuri de durată ale casei au fost create de Ernest Beaux.