Chloe

Parfum Chloe tester – parfumul este cunoscut în întreaga lume pentru efectul său extrem de sexy fără efort și pentru cele mai bune mirosuri. Istoria Chloe a pornit de la o femeie, iar acest lucru se poate observa și în produsele din zilele noastre. Parfumurile Chloe continuă să fie pentru și despre femei.

Experiența unui parfum Chloe

Un parfum Chloe tester este un parfum bogat din punct de vedere floral, un parfum cu o persistență de lungă durată și un parfum care transmite „puterea feminină”. Când a apărut pentru prima dată s-a vrut a fi o semnătură pentru noua generație, datorită prezenței fresh și extrem de încrezătoare cu care a intrat în industrie.

Parfumurile Chloe au reușit să se mențină în topul achizițiilor de parfumuri testere datorită motoului lor pe care l-au pus întotdeauna în practică. „Chloe nu este doar despre o anumită femeie, Chloe se adresează tuturor femeilor”.

Parfumul Chloe Love Story

Unul dintre cele mai iubite parfumuri tester ale companiei Chloe. Parfumul tester Chloe Love Story este o poveste de dragoste florală, un parfum tester proaspăt și senzual. Se deschide nuanțe de iasomie stephanotis – floarea fericirii – și seduce cu note luminoase de floare de portocal.

Esența de neuitat a seducției și a libertății este terminată cu un design „de lacat” pentru a simboliza dragostea și romantismul. O panglică delicată înnodată ușor pe lateralul sticlei completează feminitatea sticluței în care este păstrat parfumul.

De ce un parfum Chloe tester?

Dacă ești o persoană căreia îi place elegantul, bunul-gust și romantismul în egală măsură, atunci un parfum Chloe tester este potrivit caracterului tău. Acest parfum tester te va ajuta să te menții în cea mai bună formă atât la birou, cât și la întâlnirile importante.

Și, datorită ingredientelor de cea mai bună calitate folosite în crearea acestui parfum tester, te vei bucura de mirosul său timp de aproximativ 10 ore. Cuceritor, sexy, nu foarte intens ca aromă, greu de uitat și foarte simplu de iubit, Chloe Love Story rămâne și în prezent semnătura multor doamne.