Clive Christian

Acasa/Branduri/Clive Christian

Parfumul tester Clive Christian este un parfum cu renume la nivel global. Reușeste de fiecare dată să stârnească aprecieri în rândul doamnelor, dar și al domnilor. Deși este un brand de lux, parfumul tester Clive Christian este accesibil tututor, având un preț mai mult decât avantajos pe Feve.ro
Parfumurile tester marca Clive Christian sunt printre cele mai căutate parfumuri tester în prezent. Motivul pentru care acest lucru se întâmplă este raport calitate-preț excepțional de care parfumurile Clive Christian se bucură în acest moment.

De ce sa alegem un parfum tester Clive Christian

Motivele sunt nenumărate. În primul rând, această parfumerie britanică înființată în 1999 a reușit să surprindă de fiecare dată. În al doilea rând, brandul englezesc exprimă eleganță și bun-gust cu fiecare produs pe care îl pregătesc pentru piață.
Dacă un parfum Clive Christian se cumpără în marile magazine cu sute de euro, un parfum tester Clive Christian care are același miros, dar este lipsit de ambalarea luxoasă, se găsește pe Feve.ro la un preț de câteva sute de lei.

Ce fel de parfum Clive Christian ți se potrivește

Judecând după topurile parfumeriei Clive Christian, am putea spune că există câteva parfumuri tester Clive Christian care se potrivesc oricui și sunt extrem de apreciate de toți iubitorii de frumos: Clive Christian 1872 Woman, Clive Christian No.1 Woman sau Clive Christian No.1 Men.
Aceste modele au reușit sa treacă barieră timpului și să rămână în vogă chiar și numeroși ani după prima apariție. Clive Christian 1872 Woman, de exemplu, are o poveste extrem de interesantă. A fost conceput după ce Clive Christian a găsit în dușumeaua unei case pe care abia o cumpărase pentru a o renova, o sticluță verde cu săruri aromate. Așa a început totul, iar restul este doar…istorie pură.

Despre Clive Christian

Când Clive Christian a început să creeze parfumuri a pus bazele unui nou nivel al industriei parfumurilor de lux. Iar în toate creațiile acestuia se regăsește atitudinea acestuia față de viața însăși: „Înconjoara-te numai de oameni și lucruri pe care le iubești. Tratează-i cu grija și pasiune și rezultatul va fi incomparabil”.