Creed

Parfumul tester Creed face parte din compania cu același nume, companie de parfumuri de lux, fondată în 1760 și care a trecut din tată în fiu de atunci, care servește case regale și public exigent timp de 251 de ani.
În ziua de astăzi, compania este ghidată de Olivier CREED, cel de-al șaselea din rândul familiei sale și creatorul celor mai populare parfumuri. Fiul său, Erwin, 30 de ani, a șaptea generație și viitorul șef, a început deja să contribuie la arta CREED-ului.

Creed – istorie și eleganță

Parfumul Creed oferă de sute de ani iubitorilor de frumos cele mai inedite arome. Pe Feve.ro poți găsi diverse modele de parfum tester Creed și poți experimenta nuanțe diverse olfactive datorită prețului mic. În mod normal, o sticluță de parfum Creed poate costa sute de euro, datorită modului de ambalare unicat și a magazinelor somptuoase în care se regăsesc.
Dar, în cazul unui parfum tester Creed, care vine ambalat într-o cutie simplă, albă, fără inscripții și care este comercializat în online, prețul acestuia devine mult mai mic, dar calitatea rămâne aceeași. Un parfum tester Creed persistă până la aproximativ 8-10 ore în funcție de ph-ul persoanei care îl utilizează.

Ce parfum Creed ți se potrivește

Printre cele mai cunoscute modele de parfum Creed se întâlnesc: Creed Aventus tester, Creed Green Irish Tweed, Creed Silver Mountain Water. Toate acestea au reușit de-a lungul timpului să surprindă consumatorii prin liniile fine de eleganță păstrate sute de ani, încă de la primele apariții.
Parfumul tester Creed oferă diverse modele pentru toate tipurile de oameni. Fie că îți place să fii fresh mereu sau ești o fire mai elegantă de fel, un parfum tester Creed se va mula perfect pe dorințele tale.

Despre Creed și familia regală britanică

În 1885, regina Victoria a numit CREED „furnizor oficial” la curtea regală britanică. Pentru maiestatea ei, CREED a creat parfumul Fleurs de Bulgarie. Acest parfum captivant, bogat cu trandafiri, este disponibil și astăzi. Tot în 1885, Regina Maria Cristina a Spaniei și-a numit CREED ca furnizor oficial prin ordin regal.