Diesel

Pentru foarte mulți iubitori de parfum tester Diesel nu există o altă alternativă atunci când vine vorba de purtat parfum și foarte bine fac. Cele mai bun parfumuri tester Diesel se regăsesc pe Feve.ro, unde vei avea șansa să cumperi la prețuri avantajoase chiar și Diesel Only the Brave tester. Compania Diesel reușește an de an să se păstreze în topurile vânzărilor de parfumuri de lux prin modul inedit de a crea parfumuri inconfundabile, atât de greu de imitat.

Parfumul Diesel – un mic truc italian

Parfumurile tester Diesel sunt cele mai bune alternative atunci când nu te simți pregătit să cheltui sute de euro pe un parfum comercializat în marile magazine. Miroase la fel de puternic, la fel bine și își păstrează persistența chiar și 10 ore. Despre parfumul Diesel se spune că poate fermeca atât femei, cât și bărbați, având în vedere că primul parfum creat de parfumeria Diesel a fost un produs unisex.
Acest parfum tester unisex atât de iubit este Diesel a fost lansat în 1996. Nasul din spatele acestui parfum este Geza Schoen. Parfumul are la bază garoafă, iasomie, geraniu, galbanum, chihlimbar, ghimbir, cardamom, fasole tonka, vanilie, bergamotă, lămâie de amalfi, portocaliu, caras și piper.

Ce parfum Diesel ți se potrivește

Având în vedere că pentru mulți dintre noi parfumul reprezintă o semnătură, alegerea acestuia este un proces important. Parfumul este accesoriul care poate transmite o primă impresie despre tine ca om. Poate transmite că ești o fire elegantă, sportivă sau timidă. Aceasta este puterea parfumului.
Dacă încă nu ți-ai găsit parfumul preferat, atunci poți alege din gama Feve.ro, unde parfumurile tester Diesel te așteaptă cu prețuri avantajoase, care te vor ajuta să-ți îmbogățești garderoba. Dacă nu ai prea multe informații despre parfumurile Diesel, atunci poți încerca oricând clasicul parfum tester Diesel Only the Brave – este recunoscut la nivel internațional pentru calitatea pe care o oferă.

Despre parfumurile Diesel

Designer Diesel are 43 de parfumuri create până în prezent. Cea mai veche ediție a fost creată în 1996, iar cea mai nouă este din 2019. Compania-mamă fost fondată de italianul Renzo Rosso, în 1978.