Dior

Parfumul tester Dior este un adevărat gigant al industriei parfumiere. Cine nu își dorește să poarte Dior? Dacă spune cineva că nu, este un mincinos. Este parfumul cu reputație nepătată în industrie și unul dintre cele mai bine-vândute la nivel global. Totuși, nu toată lumea este pregătită să plătească sume exorbitante pentru un parfum Dior. Așa a apărut alternativa mult-așteptată: parfumul tester Dior.
Un parfum tester Dior este un parfum Dior ambalat într-o manieră ceva mai lipsită de lux, dar ascunde la interior același miros inconfundabil și persistență de durată. Pe Feve.ro vei regăsi o întreagă colecție de parfum tester Dior, de unde vei putea alege cele mai potrivite modele pentru tine.

Parfumuri Dior pentru orice buzunar

Fiecare om este diferit și asta ne împinge de cele mai multe ori să vrem să arătăm propria personalitate. De la vestimentație, la cum vorbim și ne purtam, până la parfumul pe care îl folosim. Dior a înțeles nevoia oamenilor de a fi diferiți și tocmai de aceea a creat o gamă de parfumuri testere cu adevărat inedite.
Printre cele mai cunoscute și iubite parfumuri Dior se regăsesc: Dior Hypnotic Poison, Dior Miss Dior Cherie, iar pentru barbati parfum Dior Sauvage tester. Dacă ești deja un/o împătimită a brand-ului Dior, îți poți completa colecția de parfumuri tester cu lejeritate, achiziționând parfumuri tester Dior de pe Feve.ro, la cele mai bune prețuri.

Ce fel de parfum tester Dior ți se potrivește

Răspunsul la această întrebare uneori supără. Deoarece brand-ul Dior vine cu un răspuns simplu, dar foarte puternic: „Oricare simți că e pentru tine”. Un parfum tester Dior trebuie să fie un parfum în care să te regăsești, fie că vorbim de Dior Sauvage sau Dior Miss Dior Cherie.
Exact în reclama pentru Dior Sauvage, unde compania pune accent pe libertate și încălcarea „regulilor”, poți alege orice parfum tester Dior, acestea sunt menite să ofere calitate și bun-gust chiar și celor mai sofisticați.

Despre Dior

Creatorul de modă Christian Dior s-a născut în Franța și a reușit să creeze un renume în industria artei atât prin crearea de haine, cât și prin industria parfumurilor. Primul parfum Chirstian Dior creat (1947) a fost Miss Dior, numit după sora designerului,