Dolce Gabbana

Acasa/Branduri/Dolce Gabbana

Parfumul tester Dolce & Gabbana rămâne un gigant în lumea luxului și al eleganței. Un parfum Dolce & Gabbana de calitate superioară va rămâne întotdeauna în memoria celui care îl poartă, dar și a celor din jurului lui/ei. Pe Feve.ro vei găsi numeroase modele de parfumuri testere Dolce & Gabbana, la prețuri avanatajoase.

Parfum Dolce & Gabbana – preț inedit

Un parfum tester Dolce & Gabbana costă mult mai puțin decât varianta acestuia prezentată în marile magazine. Motivul? Un parfum tester este lipsit de ambalarea luxoasă a parfumului normal, fapt ce scutește producătorii de destul de multe cheltuieli și permite comercianților să vândă produsul la prețuri accesibile.

Ce parfum Dolce & Gabbana ți se potrivește

O întrebare cu sute de răspunsuri. Un parfum tester ar trebui ales în funcție de personalitatea ta. Astfel, Feve.ro îți oferă parfumuri tester la prețuri avantajoase încât să îți poți cumpăra câte dorești și să încerci tot ce consideri că ți se va potrivi. Printre cele mai cunoscute modele de parfumuri tester Dolce & Gabbana se numără: parfumul Dolce & Gabbana tester si Dolce & Gabbana The One tester.

Despre parfumul Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana este o casă de modă italiană de lux fondată în 1985 de Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Având un impact imediat cu îmbrăcămintea lor elegantă, sexy – de exemplu, „rochiile corset” – și publicitate provocatoare, casa a câștigat repede faimă și loialitatea clienților celebri cu profil înalt, cum ar fi Madonna, care poartă acest brand și în afara scenei.
Primul parfum Dolce & Gabbana, numit pur și simplu Dolce & Gabbana pentru femei, a fost lansat în 1992. O versiune pentru bărbați a urmat în 1994. Brandul a lansat o serie de parfumuri de-a lungul anului, parfumurile Light Blue pentru bărbați și femei fiind printre cele mai de succes.
Designerul Dolce & Gabbana are în prezent 85 de parfumuri în portofoliu. Cea mai veche ediție a fost creată în 1992, iar cea mai nouă este în 2019.