Ex Nihilo

Acasa/Branduri/Ex Nihilo

Miresmele unui parfum Ex Nihilo tester sunt florale-fructate căruia pur și simplu nu-i poți rezista. Datorită ingredientelor de calitate superioară folosite în crearea acestui parfum tester, obții de fiecare dată un miros puternic, elegant și persistent pe care te poți baza întotdeauna. Avatanjul achiziționării unui parfum Ex Nihilo vine odată cu prețul acestuia.

Ex Nihilo acum la un pret accesibil

Prețul unui parfum Ex Nihilo tester este mult redus față de prețul unui parfum Ex Nihilo găsit în marile magazine. Design-ul cutiei în care este ambalat este unul minimalist, lipsit de artificii vizuale. Vine într-o cutie albă, neincripționată, fapt care conduce la minimizarea costurilor de producție și, implicit, de vânzare al acestuia.

Parfumurile Ex Nihilo s-au bucurat de un real succes în utimii ani pe piața parfumurilor testere. Motivul? Sunt parfumuri tester de calitate superioară și vin întotdeana cu mirosuri inconfundabile, greu de reprodus pe piața neagră.

Ex Nihilo – Franța în casa ta

Parfumul tester Ex Nihilo este un parfum elegant, produs pentru prima dată în Franța, în 2014. Acesta este motivul pentru care creatorii săi promit întotdeauna cele mai moderne mirosuri și cele mai bogate combinații de arome. Parfumul Ex Nihilo folosește o combinație interesantă de citrice atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ex Nihilo Madison Fleur de Narcotique, de exemplu, are în spate marele creator Jacques Huclier, iarnotele de vârf sunt caracterizate de semințe de lămâie și ienupăr; notele de mijloc au în compoziție floarea de portocal, trandafirul și crinul, iar notele de bază sunt extract de cedru alb, lemn de guaiac și mosc alb.

De ce un parfum Ex Nihilo tester?

Deși este o firmă tânără de parfumuri de lux, Ex Nihilo a reușit să preia o bună parte din terenul pieței parfumurilor de lux destul de rapid. A câștigat rapid milioane de clienți la nivel global, datorită noi combinații de mirosuri – extrem de moderne, extrem de chic. Se spune că o sticluță de parfum  Ex Nihilo îți va deveni cel mai bun prieten din momentul deschiderii. Tu ești gata să încerci?