Franck Boclet

Acasa/Branduri/Franck Boclet

Parfum Franck Boclet tester – parfumul ideal pentru orice bărbat sau femeie. Acest parfum tester a fost creat având la bază ființa umana și tot ceea ce ne face pe noi ca oameni să fim atrași unii de ceilalți. Bine conturat de eleganță și bun-gust, parfumul tester Franck Boclet rămâne unul dintre cele mai apreciate parfumuri unisex din întreaga lume.

Parfumul Franck Boclet – eleganță și rafinament

Primul model de parfum tester Franck Boclet a luat naștere în 2013, fiind un parfum tânăr și plin de inovație. În prezent compania se bucură de succesul a 38 de modele. Printre cele mai iubite parfumuri tester Franck Boclet se numără: Franck Boclet Cocaine, Franck Boclet Cafe, Franck Boclet Cashmere și Franck Boclet Chypre.

Nici o conversație despre moda franceză a bărbaților nu este completă fără a menționa parfumul tester Franck Boclet. A petrecut zeci de ani în industrie, dar nu și-a început propria casă de brand până în 2010. Parfumul tester Franck Boclet o aromă incontenstabil de senzuală fiind extrem de chic și ușor erotic.

De ce un parfum tester Franck Boclet?

În primul rând, un parfum tester Franck Boclet îți va oferi 10 ore de persistență fresh fără doar și poate. Datorită ingredientelor de cea mai bună calitate folosite în compoziția acestuia, acest parfum tester franțuzesc reușește de fiecare dată să surprindă prin miresme și persistență.

În al doilea rând, un parfum tester Franck Boclet este scutit de prețul piperat pe care îl găsești în mod normal pentru un parfum de lux, vândut de marile magazine. Având în vedere că pe Feve.ro parfumul tester vine într-o cutie albă, simplă, fără inscripții, costul acestuia este vizibil redus.

Milioane de fani

Acest parfum tester are milioane de fani în întreaga lume. Pornind de la femei, la bărbați, creatorii din spatele parfumurilor tester Franck Boclet au produs parfumuri tester unisex, extrem de apreciate la nivel global. Tocmai de aceea, compania a rupt barierele dintre sexe, creând Franck Boclet Cocaine.

Cocaine este un parfum cu note solare, florale și orientale. Are nuanțe de portocalamar, tutun, caramel ce oferă un început generos și cald. Inima este florală și aduce o atingere proaspătă cu Orhidee, Crin, tuberoză, în timp ce în notele de bază, Patchouli și vanilie îi conferă o armonie orientală pentru o călătorie exotică.