Givenchy

Acasa/Branduri/Givenchy

Un parfum tester Givenchy reprezintă un parfum cu o încărcatură istorică de excepție. Când spui Givenchy, spui eleganță și bun-gust, lux și rafinament, toate cuprinse în aceeași sticluță. Parfumurile Givenchy au reușit să cucerească lumea datorită modului incredibil de creare al acestora.
Marii parfumieri francezi au pus accent pe diversitatea rasială și pe conceptul de diferit de la om la om. Astfel, au creat combinații de mirosuri, fiecare fiind special în felul său, destinat unei categorii de oameni.

Parfumurile Givenchy – calitate franțuzească de excepție

Din parfumeria de înaltă calitate, Givenchy, vine o colecție de parfumuri testere pentru bărbați și femei menite să uimească întreaga lume. Acestea variază de la fumos la dulce, lemnos până la floral, dar toate oferă același nivel de clasă inconfundabilă.
Secțiunea „Gentlemen Only” oferă o varietate de apa de toalete de excepție, în timp ce doamnele pot alege dintre clasici precum clasicul Audrey Hepburn, dar și parfumuri tester la fel de senzuale precum Amarige și Ange ou Démon tester. Indiferent de ce alegi, parfumurile Givenchy sunt un plus misterios, atrăgător și atemporal pentru orice colecție.

Ce parfum tester Givenchy ți se potrivește

Parfumurile Givenchy au fost create punând foarte mult acces pe unicitate. Astfel, un parfum tester Givenchy îți va conferi încrede în tine de fiecare dată când îl vei purta. Eleganța franțuzească ce stă la baza acestui parfum tester te va purta în lumea burgheză din Franța a secolului trecut. Învață să te bucuri de viață răsfățându-te cu un parfum tester Givenchy.

Prețul unui parfum tester Givenchy

Prețul unui parfum tester Givenchy este mai mic decât cel din marile magazine specializate în comercializarea de parfumuri. De ce? Răspunsul este simplu. Pe Feve.ro nu trebuie să plătim chirie de mii de euro ca să vindem cele mai bune parfumuri. Iar parfumurile tester vin în ambalaje simple, cutii albe de cele mai multe ori, fără inscripții sau alte „artificii” comerciale.
Toate aceste lucruri contribuie la scăderea prețului unui parfum tester, dar în principal, parfumul este același. Același miros, același rafinament și aceeași persistență (până la 10 ore, în funcție de ph-ul fiecăruia).