Gucci

Parfum Gucci tester – gigantul industriei parfumiere și nu numai. Parfum tester ce nu are nevoie de prezentare. Extrem de iubit și apreciat la nivel global, acest parfum tester continuă să șocheze prin cele mai inventive creații, născocite de creatorii extravaganți.

Parfumurile din zilele noastre sunt în cea mai mare parte o fuziune de ingrediente prelevate din natură – sau inspirate din natură – împreună cu ingrediente sintetice (ingrediente artificiale) care sunt folosite pentru a le face să dureze mai mult pe cele naturale.Să „ducă mai departe” arome inedite sau să rămână „autentice”, atunci când sunt purtate.

Parfum Gucci – lux la superlativ

Noul capitol al liniei de parfumuri testere Gucci s-a deschide la începutul anului 2019 cu noua ediție Gucci Guilty Pour Femme și cu noua campanie publicitară care o are pe cântăreața Lana Del Rey și actorul Jared Leto. Ambii protagoniști fiind persoane cu o mare pasiune pentru parfumurile de lux.

Noul capitol al parfumurilor tester Gucci Guilty dezvăluie noțiunea de femei care sunt cu adevărat eliberate. O declarație modernă de auto-exprimare și neînfricare arde puternic în noua afirmație #ForeverGuilty. Acest parfum tester a reușit să pornească o întreaga mișcare în lumea doamnelor, fiind extrem de apreciat la nivel mondial. Compoziția oriental-florală poartă bogăția și nobilimea originalului realizat în 2010.

De ce un parfum tester Gucci?

Compania Gucci și-a creat un renume pe care este imposibil să nu-l știi. Datorită calității produselor Gucci, această companie a continuat să producă parfumuri testere foarte bine realizate încă din primii ani de apariție a brandului și până în prezent.

Totuși, de ce să optezi pentru un parfum tester Gucci? Simplu. Prețul este muuuult mai mic. Parfumurile tester Gucci, deși sunt create pentru a păstra peristența pentru o perioadă mai îndelungată și deși sunt obținute doar cu ajutorul celor mai bune ingrediente, costă foarte puțin.

Motivul pentru care se întâmplă asta este lipsa ambalării în stilul excentric Gucci. Un parfum Gucci tester vine ambalat într-o cutie modestă, albă, fără inscripții. Acest lucru ajută producătorii să comercializeze conținutul la prețuri foarte bune (pentru clientul final).