Jean Paul Gaultier

Acasa/Branduri/Jean Paul Gaultier

Parfumul Jean Paul Gaultier este un clasic al industriei, chiar dacă nu este un parfum cu o istorie foarte vastă. Este extrem de apreciat la nivel global, unul dintre cele mai iubite parfumuri de la clasicul francez este parfum Jean Paul Gaultier Scandal tester.

Parfumuri Jean Paul Gaultier – un clasic francez

Intensitatea unui parfum Jean Paul Gaultier tester Scandal  feminin cu flori orientale, cu acorduri principale dulci, florale, pudrate, vanilate și citrice. Anunțat in 1993, acest parfum începe cu note de varf de floare de portocală, mandarin, anason, pere, trandafir și bergamota.

Ylang-ylang, orhidee, iris, ghimbir, tuberoză și prune. Toate acestea alcătuiesc notele de mijloc, în timp ce notele de bază sunt de chihlimbar, mosc, vanilie, scorțișoară și lemn de santal. Creat de parfumerul Jacques Cavallier, aflat la acea vreme la Firmenich, acest parfum tester are persistență de lungă durată și mirosputernic, care se potrivește foarte bine perioadei de toamnă și de iarnă.

Cel mai potrivit parfum Jean Paul Gaultier pentru barbati

Jean Paul Gaultier Le Male de Jean Paul Gaultier, a fost introdus în 1995. Este un parfum tester oriental pentru bărbați cu acorduri aromatice, picante, proaspete, de vanilie. Începe cu note de mentă, lavandă, cardamom, bergamotă și artemisia, urmate de note de inimă, de scorțișoară și floare de portocal.

Notele de bază de vanilie, fasole tonka, chihlimbar, lemn de santal și cedru încheie parfum tester inedit. Se potrivește foarte bine ieșirilor de seară și perioadei de toamnă, fiind un parfum tester cu o persistență puternică, îndelungată.

De ce sa alegem un parfum Jean Paul Gaultier ?

Jean Paul Gaultier și-a creat un renume foarte important în industria parfumieră de-a lungul timpului. Având în vedere că este un creator fără studii superioare în domeniu, ci doar cu o mulțime de talent, acest francez a reușit să construiască un imperiu și dorește să inspire și pe alții prin creațiile sale.

Un parfum tester Jean Paul Gaultier achiziționat pe Feve.ro va avea întodeauna un preț corect, find influențat direct de modul de ambalare al acestuia. Spre deosebire de magazinele de parfumuri din marile centre comerciale, parfumurile tester vin ambalate în cutii albe, neinscripționate, care reduc considerabil costurile de producție, și implicit, de vânzare.