Maison Francis Kurkdjian

Acasa/Branduri/Maison Francis Kurkdjian

Francis Kurkdjian este un parfumier francez care este cunoscut mai ales pentru ca la varsta de 26 de ani a create parfumul Le Male, de la Jean Paul Gaultier. Au urmat aproximativ 40 de parfumuri in portofoliul acestuia. In 2009 a fondat Maison Francis Kurkdjian si a create unele dintre cele mai luxoase parfumuri din lume.

Acesta a recreat parfumul favorit al Mariei Antoaneta – Palatul Versailles – mergand inapoi in timp in secolul 17, la sursa parfumurilor. De-a lungul carierei lui a castigat 7 premii internationale printre care si Premiul international pentru Creatie si Premiul pentru cel mai Inovator parfum.

Baccart Rouge 540 – Extract de parfum

Acest parfum tester are note simple de iasomie, sofran si cedru. Notele de mijlloc sunt de lavanda si mosc. Kurkdjian clasifica acest parfum ca fiind floral-lemnos. Baccart Rouge 540 extract de parfum este o combinatie ciudata, dar intensa si interesanta. Prima pulverizare aduce o dulceata lipicioasa. Textura, in schimb, este mult mai pamantie – chihlimbar sarat si iasomie efervescenta.

Aceasta esenta unisex este sarata, curata si fresh. Este un parfum destul de costisitor, insa parfumul tester este foarte accesibil. A fost creat in 2015, este un parfum oriental modern si este perfect pentru femeile si barbatii care iubesc independenta si traiesc dupa propriile reguli – femeia si barbatul modern. Se poate folosi toata ziua, dar si la evenimente speciale. Este clar ca parfumurile ne pot schimba nu doar sentimentele si dispozitiile, ci chiar si reactiile corpului. Un parfum ne face ceea ce suntem, e parte din noi.