Mugler

Mugler – peste 20 de ani de experienta in lumea parfumurilor

Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, mai ales datorita parfumului semnatura Alien. Casa este cunoscuta in primul rand pentru mirosurile originale si iesite din comun. Combinatiile indraznete sunt factorul suprem pentru care Mugler este atat de apreciat in intrega lume. Este un brand cu o vechime de peste 20 de ani, iar experienta isi spune cuvantul.

Alien – cel mai cunoscut parfum de la casa Mugler

Ai spune ca Mugler este un cercetator la primul experiment stiintific si de aici a rezultat licoarea Alien. Lucrurile nu sunt foarte departe de poveste. Alien este un parfum la care s-a lucrat foarte multi ani si a combinat unele dintre cele mai de lux ingredient. Esti transpus usor intr-o Indie salbatica, la apus, cand caldura lina de amiaza accentueaza fiecare esenta a perfumurilor.

Prima varianta a fost cea de femei – Alien Women. Notele pregnante din acesta sunt chihlimbarul, iasomia si casmirul. Siajul este foarte placut, iar iasomia este o esenta superba. Parfumul tester este potrivit mai degraba pentru seara, deoarece este foarte dens, iar esentele sunt foarte puternice. Sunt suficiente doua pulverizari pentru o seara de neuitat.

A doua varianta data spre comercializare a fost Alien for Men. Acesta are o gama mai variata de mirosuri si esente: ambra, casmir, vanilie, piele, piper negru, lamaie, menta si lavanda.  Este un parfum masculin indraznet. Este genul de parfum tester care intoarce capete oriunde ai merge.

Aceste doua parfumuri tester sunt considerate unele dintre cele mai cunoscute parfumuri din ultimul secol. Siajul surprinde perfect femeia si barbatul modern, cu indrazneala si independenta de care dau dovada zilnic. Mugler ramane in istorie pentru parfumurile extravagante, surprinzatoare si neasteptate.