Nasomatto

Acasa/Branduri/Nasomatto

Nasomatto – Black afgano

Nasomatto Black Afgano tester este ceva diferit. Ceva ce nu ai mai incercat niciodata – o himera care te va uimi sit e va ului cu toate puterile ei. Nasomatto iti depaseste niste asteptari pe care nici nu stiai ca le ai si iti transforma orice informative pe care o aveai despre parfumuri.

Cum a inceput?

Persoana si “nasul” din spatele Nasomatto este Alessandro Gualtieri, care a mai creat parfumuri si pentru Versace, Valentino, Fendi sau Diesel. Brandul Nasomatto a luat nastere in Amsterdam in 2007, iar numele lui inseamna “nas nebun” in limba italiana. Primele lui parfumuri au fost Hindu Grass, Duro, Narcotic Venus, Silver Musk, and Absinth.

Parfumurile tester de la Nasomatto nu sunt parfumurile tester tipice cu care e obisnuita toata lumea. Mirosurile si esentele sunt dintre cele mai extravagante si interesante.

Nasomatto este autentic, contemporan si creat pentru cunoscatori, nu pentru persoane care doar mai cauta un parfum de adaugat la colectie. Brandul este creat pentru barbatii cu un interes puternic in arta parfumeriei si o apreciere dusa la extrem pentru simtul olfactiv.

Black Afgano

Intensitatea unui parfum Black Afgano tester urmareste sa evoce mirosul de cel mai de calitate Hasis. Aceasta cautare a simturilor se incheie cu un moment de paradis temporar. Misterul si intriga urmaresc acest parfum de cand era doar o simpla idee. Realizarea lui a durat foarte mult timp din cauza obstacolelor de a procura chiar hasis adevarat pentru a ii replica mirosul. Dar a meritat asteptarea. Ceea ce a iesit este considerata o capodopera a parfumeriei modern. Bogat si hypnotic, cu note intunecate si periculoase. Parfumul are culoarea neagra si este realizat in asa fel incat sa produca o euforie asemanatoare cu cea a drogurilor, fara efectele secundare.