Paco Rabanne

Acasa/Branduri/Paco Rabanne

Paco Rabanne a fost “copilul problema” al scenei designerilor. Stilul lui a fost intotdeauna mai iesit din comun decat al celorlalti si nu a intrat in randul clasic. Anii 60’ au fost anii lui de inceput si anii in care si-a pus amprenta pe design si pe lumea parfumurilor. Acesta s-ainspirat din stilul mamei sale, care a lucrat foarte mult timp la Balenciaga. Paco Rabanne a fost la baza architect, lucru care si-a pus amprenta pe designurile lui, atat in ceea ce priveste hainele cat si in cee ace priveste parfumurile.

Parfumuri tester celebre ale casei Paco Rabanne

One Million si Lady Million sunt parfumurile care au adus inapoi pe linia de plutire brandul Rabanne. Designul lor este unul clasic Paco Rabanne. Acesta a folosit foarte mult in ideile lui metalul. Coco Chanel obisnuia sa ii spuna “fierarul”, niciodata “parfumierul”. Sticlutele acestor doua parfumuri exprima luxul si eleganta brandului.

Ingredientele de baza in aceste doua parfumuri tester sunt foarte speciale. Esentele sunt speciale si foarte greu de obtinut, motiv pentru care sunt si foarte apreciate.

Parfum tester Invictus este o creatie aparte a case Rabanne. De la prima vedere se pot observa detaliile metalice si designul sticlutei care seamana cu o cupa.

Olympeea tester nu se lasa mai prejos cu designul sticlutei. Aceasta infatiseaza o coroana de lauri, care se castiga pe vremuri la competitii. Ingredientele de baza sunt sarea, chilimbarul, lemnul de santal si vanilie.

Cu creativitate si inovare, Paco Rabanne imagineaza, recicleaza si redirectioneaza idei si materiale care au fost create pentru total altceva in mod original. Fantastic si indraznet, parfumurile lui nu vor dezamagi niciodata si va vor capta atentia si imaginatia.