Sospiro

Acasa/Branduri/Sospiro

Sospiro este un brand fondat in anul 2011 de catre Sergio Momo, care este de asemenea creatorul liniei Xerjoff. Colectia lui insumeaza 26 de parfumuri, unul mai extravagant ca celalalt. Ultimul din colectie a fost adaugat chiar in anul 2018.

Care sunt atuurile parfumurilor tester Sospiro?

Intensitatea unor parfumuri tester Sospiro este una speciala. Ideea din spatele brandului Sospiro este sa lege o colectie italiana si mediteraneeana cu o forma de arta – arta muzicii clasice si opera teatrala. Se ia elenganta clasicismului si nebunia modernismului si se creeaza un miros oriental care va ramane cu tine pentru totdeauna.

Ce parfumuri tester sunt cunoscute de la Sospiro?

Vom incepe cu cel mai controversat – Erba Pura tester. Trebuie sa mentionam ca este un parfum foarte usor de iubit sau de dispretuit. De la iubire la ura este doar un pas, nu-I asa? Ei bine, Erba Pura nu face exceptie. Ingredientele si esentele extravagante din acest parfum tester nu sunt agreate de toata lumea. De aceea, exista pareri impartite – ori il iubesti, ori nu il suporti. Ingredientele de lux sunt chihlimbar, mosc alb, vanilie, tonuri de fructe si citrice. Erba Pura a fost creat de Christian Carbonnel si Laura Santander.

Parfum Opera tester este unul dintre cele mai cunoscute parfumuri Sospiro. Primul lucru pe care il observi la Opera este sticla superba si incantatoare. Catifeaua imbraca formele pline ale sticlutei, in timp ce capacul parfumului tester debordeaza de eleganta si lux.

Simbolul acestor parfumuri tester este fluturele care zboara din loc in loc si imprastie pulbere de aur. Notele principale sunt de trandafir turcesc, vanilie si mosc. Nu este un parfum de zi, se poarta doar la ocazii foarte speciale – seara, la nunti sau la evenimente black tie. Nu este genul de parfum pe care il fortezi, pentru ca el in sine este foarte extravagant.