Tom Ford

Acasa/Branduri/Tom Ford

Tom ford – Bestseller international

Tom Ford a lansat brandul cu acelasi nume in anul 2006. Inainte, el a lucrat pentru Gucci si Yves Saint Laurent.

Cu ce se diferentiaza parfumurile Tom Ford?

Parfumurile de la Tom Ford au explodat ca popularitate in ultimii ani. De ce? Pentru ca mirosurile pe care le promoveaza brandul sunt speciale si se pot recunoaste oriunde. Parfumurile tester de la Tom Ford ofera o experienta de lux. In 2006 a creat o linie de parfumuri denumita Private Blends, o serie de parfumuri superbe, cu note unice. Acestea se pot folosi individual sau se pot folosi in combinatie, pentru realizarea unui miros unic, special pentru personalitatea ta. Ceea ce diferentiaza parfumurile tester Tom Ford de celelalte este unicitatea si originalitatea.

Care sunt cele mai cunoscute parfumuri tester de la Tom Ford?

Parfum Tobacco Vanille tester este unul dintre marcile semnatura ale brandurile. A fost lansat in 2007 si a pornit o intreaga frenezie atat in randul femeilor, cat si ale barbatilor. Notele de varf sunt de frunze de tutun, cacao, vanilie si ghimbir. Este un parfum oriental si modern. Este senzual si plin de farmec, deci va deveni unul dintre cele mai interesante parfumuri pe care le-ati mirosit.

Noir Extreme este unul dintre cele mai cunoscute parfumuri tester din colectia Tom Ford. Este foarte simplu sa te indragostesti de nuantele spicy si citrice. Noir Extreme a fost realizat in sensul crearii unui nou barbat Noir. Acesta este magnetic, atrage prin stilul lui vibrant si este sensual si elegant in miscari.

Black Orchid tester te cucereste de la primul miros. Este un parfum oriental care te transpune intr-o alta lume. Este o aroma senzuala si intunecata. Intruchipeaza simplu si perfect femeia moderna si stilul acesteia nebun de zi cu zi. Este independenta si trece peste orice obstacol cu o senzualitate iesita din comun. Parfumul tester Black Orchid este unic.