Un parfum tester pentru orice ocazie

Chiar dacă nu ești o personă cu o întreagă artilerie de parfumuri tester acasă, cu siguranță fie ai unul preferat, fie ai mai multe și le folosești în diverse ocazii. Un parfum tester este esențial atunci când ieși din casă, indiferent că mergi la job, la o ieșire cu fetele, întâlnire de business sau întâlnire romantică.

Conform studiilor, fiecare persoană posedă macar o sticlă de parfum. Indiferent că o folosește câte puțin înainte de a merge la o petrecere sau la o întâlnire sau în situațiile de zi cu zi, înainte de a ieși din casă spre job sau la magazin, toată lumea folosește parfumuri. Totuși, în ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă importanța unui parfum tester și că purtarea acestuia vine în strânsă legătură cu momentul în care îl porți.

Parfumul tester trebuie să fie în final ca o sursă de plăcere personală. Un parfum tester te ajută să schimbi atitudinea, prezența și chiar starea de spirit, în funcție de ce alegi să porți și unde. Astfel, dacă ai nevoie de un parfum tester pentru o întâlnire de afaceri, poți oricând să optezi pentru un parfum tester Dior, care să-ți dea un plus de încredere în forțele proprii.

În general, importanța existenței unei game de parfumuri tester în viața unei persoane obișnuite vine treptat. Totul începe cu achiziționarea unei sticluțe pe care să o folosească zi de zi. Apoi, vine a două sticluță pentru evenimente ceva mai ieșite din comun. Lista continuă cu cumpărarea altor parfumuri tester atunci când realizezi că un parfum tester chiar transmite anumite lucruri despre tine și vrei să fii sigur/ă că mesajul transmis este cel corect.

Ulterior, se ajunge la o medie de 4 parfumuri tester/persoană, conform cercetătorilor britanici. Cercetările au arătat că oamenii aleg parfumurile tester în funcție de zodie, vreme (anotimpuri – foarte mulți oameni văd o legătură directă între anotimpuri și ce fel de parfum ar trebui să folosească) și ocazia unde urmează să îl poarte.

Așa că, iată câteva dintre „ocaziile” și parfumurile tester mai specifice asociate utilizării pentru:

  1. O ieșire cu fetele

Versace. Acest parfum tester exuberantde trandafir, prune și alte fructe delicioase este unul dintre preferatele majorității doamnelor, iar nuanțele sale atât de bine echilibrate îl face perfect pentru a fi purtat într-o seara relaxantă, cu fetele, în oraș.

  1. Întâlniri de business

Tobacco Vanille. Un parfum tester modern (un amestec de vanilie și accente lemnoase) care este extrem de elegant, este parfumul tester pe care doamnele îl aleg întotdeauna când vor să fie mai concentrate și cu atitudine în întâlniri de afaceri.

  1. În natură

Chloe, Love Story.Este un parfum tester ușor, nu foarte elegant, acompaniamentul perfect pentru o aventură în aer liber, unde nu trebuie să vii pompos îmbrăcată, ci întregul scenariu este unul relaxat, de petrecut alături de cei dragi.

  1. Întâlnire romantică

Sosiro Erba Pura. O întâlnire romantică este un moment ce implică multă pregătire din partea fetelor, mai ales. Tocmai de aceea, alegerea unui parfum tester tester potrivit se face în funcție de locația unde urmează să aibă loc prima întâlnire. Dar, având în vedere că „prima întânire” are loc de cele mai multe ori într-un cadru relativ romantic, am găsit și parfumul tester care să se potrivească perfect în acest peisaj.

Este elegant, cuceritor, conferă încredere în propria persoana atunci când este purtat și te face să te simți mai frumoasă. Este exact ce ai nevoie pentru a-ți impresiona partenerul.

  1. Parfumul tester de zi cu zi

La Vie Est Belle . Alegerea numărul 1 în lista parfumurilor tester de purtat zi de zi. Este o combinație extrem de bine realizată între relaxant, fresh, presărat cu o ușoară eleganță. Îl poți purta în fiecare zi la birou și garantăm că va reuși să te cucerească în fiecare zi.